Mbuzzing Mblog


Gustavo’s Mirakel VS FordMirakels
Ford staat bij de meerderheid van de mensen bekend voor zijn milieuvriendelijke en degelijke auto’s. met de lancering van de nieuwe Ka en Fiesta werd dit enkel en alleen bevestigd. In tijden van crisis slaagde ze erin om toch positieve cijfers voor te leggen. Je zou wel kunnen spreken van een mirakel.

Laat die mirakels nu juist iets zijn waar de mensen van Ford graag mee uitpakken. Dit keer is Ogilvy advertising wel met een zeer bijzondere manier op de proppen gekomen om hun promoties (mirakels) in de verf te zetten. Via een viraal filmpje, een radiospot  en banners vertellen ze het verhaal van Gustavo, een doodgewone Mexicaan die zijn mirakel wil delen met de rest van de wereld.
 Radiospots:

Viral:
Deze verschillende media leiden de mensen naar Ford Mirakelwebsite: mirakelswereldwijd.be. Het is op deze website dat Mirakels van over de hele wereld worden afgewogen tegenover de nuttige Fordmirakels, zijnde hun in het oogspringende promoties. Daarenboven nodigen ze de bezoeker van de website uit om zichzelf onder handen te laten nemen door Gustavo, met de nodige hilariteit als gevolg (zie foto)! Dat is echter nog niet alles, zoals gewoonlijk valt er ook het een en ander te winnen. De surfers worden namelijk aangemoedigd om in de voetsporen van Gustavo te treden. Ze kunnen namelijk hun eigen mirakels uploaden op de website. Dus, verandert alles wat u aanraakt in goud of net het tegenovergestelde? Deel het met de rest van de wereld en post het op de website. Want voor de bezoeker die deze maand het meest aantal stemmen weet te verzamelen, ligt er een Bongobon “weekend natuur” in een Ford Fiesta ECOnetic te wachten.

 click image to enlarge

Veel succces zou ik zo zeggen!

Mb

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: