Mbuzzing Mblog


Ikea 3D cover

Volgens een grote mijnheer uit de reclamewereld is één van de beter manier om je merk succesvol te maken het een heldenstatus meegeven. Gemakkelijk gezegt natuurlijk, maar er zit natuurlijk veel meer achter. Ik nodig jullie allemaal uit om zijn boek eens te lezen. Hier en daar een straf weetje , een goeie mop  en boordevol tips and tricks voor jouw, voor mij en voor uw buurman.

Maar natuurlijk, heeft elke stelling zijn tegenhangers en heeft men theorieën utigevonden om ze te weerleggen of toch al zeker eens in vraag te stlellen.
Toeval wil nu dat ik vandaag weeral op een stukje user generated content (UGC) stootte. Ok, de trend is al zeker lang genoeg aan de gang, maar op één of andere manier is deze reclame-aktie anders en beter. Wetende dat de Ikeagids met de bijbel en harry potter de top drie zijn van het meest verspreide drukwerk… Wie zou daar nu niet eens zelf op willen prijken.
De gasten van Jung von Matt uit Duitsland dachten dat deze eer wel weggelegd zou moeten zijn voor god en klein pierken (wij dus).
Kijk gerust eens naar het hierbij horende filmpje voor wat meer uitleg…

xxy

Mb


Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: