Mbuzzing Mblog


Verschuivingen binnen het Management Ogilvy Belgium
december 12, 2008, 10:35 am
Filed under: Zonder categorie | Tags: , , , , , , ,

logo-ogilvy1

 

Persbericht

Brussel, 12 december 2008

Leadership transfer bij Ogilvy Belgium

 

 

Ogilvy Group Belgium, onderdeel van WPP,  herstructureert zijn management. Deze veranderingen worden effectief op 1 januari 2009. Jan Van Aken neemt binnen het Ogilvy netwerk een internationale functie op. Jan, momenteel “Head of Country” van Ogilvy Belgium, wordt de nummer 2 binnen het core leadership team voor Siemens, één van Ogilvy’s wereldwijde klanten. In zijn internationale functie blijft Jan deel uitmaken van de EAME consulting steering group van OgilvyOne worldwide en blijft hij ook op post als Voorzitter van het ACC, de vereniging van de communicatiebureaus.

 

Koen Van Impe, de huidige Managing Director van OgilvyOne en OgilvyInteractive Brussel, wordt CEO van Ogilvy Belgium, naast zijn huidige verantwoordelijkheden,.

Koen begon zijn carrière bij Ogilvy in 1996 als Connections Centre Manager. Na 4 jaar verliet hij het agentschap om zijn eigen bureau op te starten. In 2005 nam hij zijn huidige rol bij Ogilvy op. Koen blijft samenwerken met de huidige board members die aan het hoofd staan van de verschillende disciplines binnen de Ogilvy groep in België.

 

Tot de klanten van Ogilvy Belgium behoren ondermeer Ford, Alpha Card (American Express), Electrabel, IBM, Kraft, Nestlé Waters & Infant Nutricion, DHL, Pfizer, Proximus, Sony, Trade Mart en de Europese instellingen.

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: