Mbuzzing Mblog


Just an ocean between us!
mei 31, 2008, 12:25 pm
Filed under: M.be | Tags: , ,

En toch zo’n groot verschil in hoe het er aantoe gaat. Dan heb ik het niet alleen over de verschillen waar ik vantevoren al over geschreven heb, of de funky dingen die ik gezien heb in mijn tijd in NY. Ik heb het over een licht schijnheilig laagje dat er over de zalige Crèmeglas ajka the USA zit. Aan den ééne kant is het the land of the free/home of the brave en aan den andere kant kan ne gouverneur nog niet eens rustig genieten van zijne zondag met zen luxe hoertje. Dan is het in België wel helemaal iet anders. En juist als ge dacht da ge het allemaal gezien had, dan tikt er weer iets anders op u schouder.

Zo liet ons ma, mij volgend filmke zien. Om het voor iedereen een beetje te plaatsen, zal ik het verhaal errond ook efkes uit de doeken doen.

Nen tijd geleden was er hier in België het TV programma: De bedenkers, zoals ge waarschijnlijk allemaal wel weet heeft heeft is “slip lift” uiteindelijk met den hoofdprijs aan den haal gegaan. MAAR, er is altijd ne maar, der waren nog een paar opvallende uitvindingen waar ik zo mijn bedenkingen bij had; Ik heb het dan over de speculoospasta da ik juist gegeten heb en natuurlijk over de Place to Pee. Nen interacieven wc (vooral voor mannen, maar ook voor vrouwen met plastuiten). Zoals da met alle “goede” uitvindingen van de bedenkers is gegaan, is er een bedrijf dat erop springt en die het idee wil vercommercialiseren. In het geval van de place to pee is dat een Arendonks strontboerbedrijfke geworden. Op zich allemaal niet zo spectaculair, was het niet dat het weekend dat ik thuis kwam van New York er op Arendonk Zingt natuurlijk zonen bak stond!
Zoals het een echte man betaamd, moest ik dat toch ook is geprobeerd hebben. Ik moet toegeven dat het een fijn concept was, maar het begon nogal traag, ge moest dus bijgevolg een aardig gevulde blaas hebben om het ver te schoppen in het spelleke!

Dus de filmkes da ons ma mij toonde, zijn eigenlijk reportages die gemaakt zijn rond de place to pee. Het is opgepikt door Reuters en dus bijgevolg de wereld rond gegaan. Zoals ge kunt zien is er toch wel een verschil in berichtgeving tussen de Belgen en de Amerikanen. Toch frappant hoe preuts de Amerikanen zijn ivm ons belgen of de hollanders!

Hollandse versie

Amerikaanse versie (let vooral op de uitspraak van de presentator en de taktvol aangebrachte blokjes

Hier kunde nog meer links vinden naar filmkes over de interactieve pispot.

xxy

Mb

Amai, zo’n lang verhaal als inleiding voor een paar filmkes!!!


Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: