Mbuzzing Mblog


You Snooze You Loose!
april 3, 2008, 11:17 pm
Filed under: Mb, Mb|Dg, NYC | Tags: , , ,

Damn, vandaag nen tegenvaller gehad!!! Usman en ik waren al een tijdje bezig met het analyseren van de Saucony website. Zag er niet echt strak uit, en kon wel wa verbetering gebruiken!! Samen met DGe (onze web specialisten uit Antwerpen) waren we bezig aan een deftige presentatie, om Saucony de onze te maken! Omdat we eerst nogal bezig waren met de chocolade en kindermedicamenten, hadden we niet echt de mogelijkheid om hier al ons volle brein achter te zetten. Sinds gisteren, hebben we ons er dan uiteindelijk is achtergezet en het duurde niet al te lang of er kwamen al wa coole ideekes. Na overleg met de creative dudes was het tijd voor ons om de in actie te schieten en een story boardje uit te werken. Toen ik me deze namiddag nog wa wou verdiepen in het doen en laten van Saucony op hun funky website, kreeg ik een foutmelding! Sorry, maar deze website kan niet vertoond worden!
Mhhh, vreemd!!
Na ne keer of twee gerefreshed te hebbe, kwam ik plotseling op een heel andere/nieuwe Saucon-site. Ik was juist getuige geweest van de launch van hun nieuwe website! Hoera hoera hoera! Iemand was ons dus blijkbaar zwaar voorgeweest! Dus You snooze you loose!

Ach ja, elk nadeel hebt zen voordeel (zijn de woorden van nen bekenden Hollander). Nu hebben we de kans om achter grotere vissen te gaan (meer info later, maar is misschien wel veelbelovend).

Nog slecht nieuws: Morgen vertrekt mijn vriendinnetje terug naar Belgiëland! Zunt dat het al voorbij is, maar we gaan het er dezen avond nog is goe van pakken. We gaan nog een klein stapke in de wereld zetten, maar eerst natuurlijk is lekker gaan eten!…

Den internet-dude heeft beloofd om ons internet vrijdagavond te komen maken, dus van de weekend: NEW POSTS!!!!

xxy
Mb
foto van Tinne :Op haar Paasbest!

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: