Mbuzzing Mblog


Still alive!
maart 16, 2008, 6:56 pm
Filed under: Mb, NYC

Ok,

als ik de gazet van vandaag zou hebben, dan trok ik ne (kidnapping-style) foto, maar ge zult het moeten stellen met deze post. Ik wist niet da gullie (the crowd) zo snel pannikeerden als er efkes geen (zinnige) post online kwam! Maar ik zal nog is een efforeke doen voor ullie. Meestal zijn we savonds nogal aan de late kant terug vant werken en dan is er niet nog altijd den energie om achter het pcke te kruipen en iets zinning te beginnen typen. Ik zal beginnen waar ik de vorige keer den draad heb laten vallen…. ongeveer a week ago!

Na den heavy vrijdag (toch net iets te veel plat bier in de kraag gehad + een scheet te laat gaan slapen) besloten we om het zaterdag toch maar wa rustiger aan te doen! Dus, tegen een uur of 9pm stillekes richting apt. van Moenen (check his blog – funky stories). we gingen daar wachten op de vierde musketier (in de hoedanigheid van stoffel) om dan ergens nen bijt te gaan eten. toen een uur later de stoffel eindelijk! aangekomen was, konden we op zoek gaan naar iets goe om onze innerlijke MENS te versterken. Da bleek owv de gevarieerde samenstelling van onze groep (2.5 vegetariers +1.5 carnivoor) niet zo simpel. Dan was er nog is ne koppigen Arendonkenaar die nie echt zin had in de pasta van the polish bar. Dus Thais it was! Ik weet niet meer wa de naam was, van wa ik gegeten heb, maar ik kan wel zeggen dat verdomme lekker was en dak het zeker nog is wil proberen! Tegen da we gedaan hadden met eten, wast weeral 1am, damn den tijd gaat hier rap! Maar ons biologische klok (nog wa confused door de nacht ervoor) vertelde ons da we nog wel iets konden gaan doen, een poolke steken leek ons nog wel interessant, maar eens we aankwamen aan de ‘Fat Cat’ bleek dat er een te lange lijn stond om nog binnen de geraken en nog een pooltafel te kunnen versieren. Dus… op zoek naar iets nieuws. Moenen en Stoffel hadden ons bijna binnengetrokken in een Gay bar waar een Gay party aan de gang was (no offense to gay people, maar met 4 dudes een gaybar/party binnenwandelen is gewoon vragen voor “a rough night” Sjaans dat de Queens crew nog wa aant opletten was! Uiteindelijk zijn we in een barreke beland waar er een multiculturele jazz-band (1 black guy playin the guitar, a Asian woman on the piano and a South-American on the drums) Maar ze hadden funky muziek bij en da was misschien wel juist wa da we nodig hadden. Na 1 (ranzige) pint hebben we het toch maar voor bekeken gehouden. (den avond vantevoren was toch niet gelijk verteerd. Tegen dat de subway ons weer naar huis gevoerd had, was het weeral 4pm. Tijd om te gaan pitten.
Zondag was jammer genoeg weer een miezerig weer dagje, het overgrote deel van den dag binnen gezeten. Gelukkig is er hier dan nog abc, een tv kanaal waar ze elke zondag vette nba matchen uitzenden. Ik heb de Suns een pak slaag zien uitdelen aan de spurs, wa wil ne mens nog meer op ne regenachtige zondag! s’avonds de buurt nog wa gaan checken en we hebben zowaar het “bollywood” van NY gevonden. Elke cultuur mag hier precies zowa zijn stukske land opeisen, da maakt de stad alleen maar interessanter, voorbij elken hoek valt er hier wa te verkennen. mhh I like it!

More bloggin, on tis way…

teasers…
upper west side
lonely gazettenlezerke
neighborhoud
fancy building

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: