Mbuzzing Mblog


Presidents Day
februari 21, 2008, 8:28 pm
Filed under: NYC | Tags: , ,

Hi all!

Vandaag is het presidents day en vieren we hier, door niet te gaan werken, vroeg op te staan en de metro naar Manhattan te pakken. Da vroeg opstaan op onze allereerste verlofdag, dat is niet iets da wa voor de frim doen! Er komt namelijk elke maandag ne kerel (who speaks very little English) genaamd Danny, ons appartement opkuisen. Jaja, hij legt zelfs de kabeltjes van u gsm-lader ed op een rijtje aan het raam. Maar menig respect voor die kerel, hij kuist het toch maar lekker allemaal op!
Dus op onze verlofdag op de metro richting central park. Omdat we snel op moesten staan en ons stuff op moesten ruimen, hadden we nog niks gegeten. Dan maar snel efkes de Starbucks voor ne kofie, nen beker “vers fruit” en nen apple donut. lekker lekker lekker. We zouden den energie nodig hebben, want we hebben zowat half midtown Manhattan afgewandeld. Central park, 5th avenue,…. Best indrukwekkend. Natuurlijk was ik mijn kodak vergeten opladen en moest ik dus verder zonder…. Sad but true! Na de derde schoenenwinkel(vette sneakers all over the place) te hebben bezocht, was het plotseling aan het regenen. Damn, nu ga ik hier nog nat worden ook (was het eerste wat ik dacht). Maar niet getreurd, vanaf dat het begint te regenen schieten er hier black homies uit de grond met paraplu’s. Ze hebben zowat de beste verkoopstechniek ter wereld. Ze zeggen (niet roepen) gewoon constant : umbrella, umbrella, umbrella,…. Ze stoppen maar om de twee minuten om te ademen. Indrukwekkend gewoon!

Uiteindelijk zijn we rond een uur of 9 terug naar huis gegaan en nog naar ‘My dad is better then your dad’ gekeken. Een op en top Amerikaans programma, waar 4 vaders elk met hun kind het tegen elkaar opnemen. De opdrachten die ze moeten uitvoeren zijn mega grappig. Van het kapotslaan van een houten bureau in zo weinig mogelijk tijd, tot het spelen van levende vogelepik, waarbij hun kind het pijltje is! Hilarisch! De koppels zijn fantastisch gecast, één voor één ADHD’ers (no offence to kids with ADHD) die ze om de 5min een likje redbul geven (en die zijn hier 0.5l-> fotos volgen nog). Nog maar is het bewijs dat da niet goe is voor klein mannen. Na de nodige portie Yeahs, en C’mons dan maar rustig in mijn bed gekropen want morgen(dinsdag) 1ste werkdag.

xxy
Mb

Voorsmaakje
all good things come in pairs

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Hey Marino,
Ben curieus naar den eerste werkdag. Ik hoop da ge op nen toffen account gezet wordt… waar ge veel ervaring uit kunt puren.

Ge precies sjaans met diejen Usman. Seems like an OK guy!

Reactie door Mr Grey

Aaight,

So everything’s coming together there…nice! Zie dagge ze wegblaast op u werk hé

Till Easter I ressign 😉

Greets,
Your Cousin…

Reactie door Martino

hey (een beetje nederlands dat ge da nie verleerd he)
echt een heerlijk blogske marijn, en het ziet er daar allemaal wel heel vet uit… en doet dat goed morgen he

peace out 😉

Reactie door mike
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: